plan4

Ett medlemskap. En mötesplats. Ett flexibelt kontorskoncept för alla. Entreprenörer, små företag och digitala nomader. Har du tröttnat på att ha kontoret på fickan? Eller gapar tomma skrivbord efter en mer effektiv kontorslösning? Oavsett vilket – här finns allt du behöver för att få affärerna och livet att gå ihop. Här kan du nätverka med kunder och andra företagare. Här finns allt från den sköna loungen till arbetsplats i öppet landskap. Vill du ha ett eget kontor där du kan stänga din dörr så finns det också.

plan4 hittar du på Salagatan 18, i ett centralt läge med bra kommunikationer.

Medlemskap

Arbetsplats

En arbetsplats i öppet kontorslandskap för dig som gillar när det rör på sig. Här arbetar du i vimlet med all tänkbar bekvämlighet som en ergonomiskt utformad arbetsplats kräver.

Kontor

Ett yteffektivt och toppmodernt inrett kontor för 1-5 personer. Möbleringen är ergonomiskt utformad. Här har du tillgång till all tänkbar service men ändå kan stänga om dig.    

Lounge

En inspirerande och flexibel arbetsmiljö där du kan landa i en skön soffa mellan möten. Här kan du njuta av en kopp kaffe och kolla dina mail, träffa kollegor och kunder eller bara pausa en stund.

Nöjda kunder

Aktuellt